top of page

ODGOVORI

NA NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

 • Kako naručiti?
  Nakon što pregledaš našu stranicu i pronađeš inspiraciju, ispuni kontakt obrazac. Tu nam napiši svoje želje, ideje, viđenje, mozganje... ili jednostavno - ono što želiš da ti izradimo u budućnosti. I mi ćemo ti se javiti dok kažeš Not! Kontakt obrazac možeš naći na stranici svakog proizvoda, pod KONTAKT ili u donjem desnom uglu - vidiš - tu gdje se nalazi balončić za Chat. Tipkamo se!
 • Gdje sve mogu naručiti Not proizvode i usluge?
  Naravno, kod nas: - javi nam se porukom na web stranici - mailom na not@not.hr - ili nas zovi i piši nam na 0995104745 - na Instagramu ili FB smo ti također dostupni za upite i narudžbe - za evente ispuni obrazac: Posebna poslastica: u suradnji s Wolt-om, pripremili smo ti najbržu dostavu stvari koje su nam već izrađene. Možda neće biti u potpunosti personalizirane, no definitivno će biti zanimljivo pročekirati ponudu odmah dostupnik Not kreacija. Pokrivamo otprilike Novi Zagreb, dio Trešnjevke, dio Donjeg Grada...
 • Rok isporuke i izrade
  Zaista ovisi o puno faktora, no okvirno možemo reći da: - za jedan topper trebamo jedan dan za dizajn/izradu ako je riječ o 3d printu - personalizirane kompleksnije dekoracije i dizajni - 2 dana - eventi - ovisno o veličini i kompleksnosti - od 7 dana nadalje Tome treba nadodati vrijeme potrebno za dostavu (1-4 radna dana /pon-pet/) Nikad se nije prerano javiti - slažemo uvijek listu izrade kreacija po prioritetima i jako pazimo na rokove. Tako da ti garantiramo da ćeš što želiš imati na vrijeme.
 • Koji su mogući načini plaćanja?
  Trenutno se plaćanje vrši isključivo uplatom na (transakcijski) račun. Uplatiti možeš internet ili mobilnim bankarstvom ili općom uplatnicom (banka, Pošta, FINA...). Ne brini, na vrijeme ćeš dobiti sve podatke koji će ti biti potrebni, uključujući i barkod za lakše korištenje.
 • Koje su mogućnosti dostave?
  Opcije slanja unutar Hrvatske, ovisno o veličini/težini pošiljke, iznose: BRZE DOSTAVE - 1-2 RADNA DANA - GLS (4 - 6 eur) - BOX NOW paketomat (2 - 3,99 eur) DOSTAVA 3-4 RADNA DANA - Tisak paket (2,12 - 4,11 eur) - Pošta (4 - 8 eur) Moguće je i preuzimanje na našoj adresi, Trnsko 13a, Zagreb, po dogovoru i u dogovoreno vrijeme. Za sve upite, kao i za izračun slanja u inozemstvo - tu smo ti!
bottom of page